Малките пациенти на Клиниката по детска хирургия към УМБАЛ "Свети Георги" бяха

...
Малките пациенти на Клиниката по детска хирургия към УМБАЛ "Свети Георги" бяха
Коментари Харесай

8-годишният Гошко към президента: Ако имате нужда от помощник, аз съм насреща

Малките пациенти на Клиниката по детска хирургия към УМБАЛ  "Свети Георги " бяха най-щастливи при старта на "Българската Коледа ", която тази година стартира от Пловдив, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg. 
Те успаха да се срещнат с президента Румен Радев, който е патрон на самодейността, а както се оказа и воин за доста от малчуганите. 
"Благодаря, че помагате на българските деца ", обърна се към него 8-годишният Гошко. Момченцето нямаше самообладание да срещне Радев, с цел да му вземе специфичен подпис. 
"Да си президент на цяла България не е лесна работа. Ако имате потребност от асистент, аз съм отсреща ", показа малчуганът.
"Трябва да се оказва помощ, тъй като всеки има потребност от помощ. Няма човек, който да няма потребност от нищо ", безапелационна бе и 10-годишната Деси.  
През 2017 година "Българската Коледа " съумя да събере 2 650 000 лв.. 15-тото издание на благотворителната самодейност стартира на 1 декември от Пловдив. Мотото тази година е "В поддръжка на избавения детски живот ".

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР